Fredrik Nelson tar över som VD för Häggströms Bygg

Ängelholm, Sverige – Häggströms, ett väletablerat byggföretag i Ängelholm, meddelar idag att Fredrik Nelson kommer att ta över som ny VD. Nelson, som har en imponerande bakgrund inom byggbranschen, kommer senast från en framgångsrik roll som affärschef hos Henrik Anderssons Byggnads AB.

“Den nya inriktningen hos Häggströms, med vår nya grafiska profil i spetsen, inleder en spännande resa mot en framtida vision, som jag är mycket stolt över att få leda.” Fredrik Nelson

Med närmare två decenniers erfarenhet inom byggsektorn, har Nelson visat prov på exceptionell kompetens i att leda stora projekt och utveckla affärsstrategier. Hans expertis och ledarskap har bidragit till betydande framgångar i tidigare roller, och han är därför väl förberedd för att ta Häggströms in i nästa utvecklingsfas.

”Det är med stor entusiasm jag tar mig an rollen som VD för Häggströms”. Företagets rykte för kvalitet och pålitlighet är välkänt, och jag ser fram emot att bygga vidare på dessa starka grunder. ”Min ambition är att föra in nya perspektiv och innovationer samtidigt som vi bevarar företagets kärnvärden,” säger Fredrik Nelson.

Häggströms står inför en spännande tid med Nelson vid rodret. Hans breda erfarenhet och moderna syn på byggbranschen kommer att vara avgörande i företagets strävan efter fortsatt tillväxt och utveckling under denna period av förnyelse.

”Vi är mycket glada över att välkomna Fredrik Nelson till Häggströms. Hans gedigna erfarenhet och beprövade ledarskap är precis vad företaget behöver för att fortsätta vår framgångsresa”, säger Fredrik Häggström, företagets grundare och tidigare VD.

Bild på Häggströms nya VD Fredrik Nelson

Fler nyheter