Om Häggströms

Det började med Fredrik Häggström i Ängelholm 1989. En fastighetskris och en finanskris senare är vi ödmjuka, men beslutsamma att expandera och förnya byggbranschen.

Vi återkopplar och informerar.
Vi värnar om dina idéer, tankar och drömmar.
Vi levererar alltid arbete av hög kvalitet.

Engagemang och kvalitet har varit grundpelarna i företaget sedan 1989. Detta arv lever vidare och genomsyrar hela organisationen. Samtidigt är vi medvetna om framtidens utmaningar och har därför omorganiserat och förfinat verksamheten.

Med en ödmjuk beslutsamhet tar vi nu expansiva steg att bli en ledande aktör som förnyar byggbranschen med våra värden – tillförlitlighet, innovation, kvalitet och samhörighet. För att lyckas med våra långsiktiga visioner inser vi vikten av vår omgivning.

Ett starkt Häggströms är en produkt av ett starkt partnerskap. Inte bara med våra kunder och leverantörer, utan samtliga intressenter till vår organisation. Det är därför vi värnar om den öppna dialogen, där idéer, perspektiv och expertis får ta plats både internt och externt. Detta öppna samarbete ger oss möjlighet att leverera resultat som inte bara uppfyller, utan överträffar förväntningar.

Våra värdeord

Tillförlitlighet

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner i varje byggprojekt. Genom att upprätthålla en jämn, hög kvalitet och alltid hålla vad vi lovar, bygger vi förtroende och långvariga relationer.

Innovation

Vi omfamnar nytänkande i varje del av vårt arbete. Genom att ständigt utforska nya teknologier och metoder strävar vi efter att leverera unika byggprojekt på ett effektivt sätt.

Kvalitet

Vår strävan efter oslagbar kvalitet genomsyrar allt vi gör. Varje detalj, från planering till färdigställande, hanteras med stor noggrannhet för att säkerställa att våra projekt lever upp till branschens högsta standard.

Samhörighet

Vi är ett sammansvetsat team och värdesätter en kultur där varje individ känner sig betydelsefull. Genom att arbeta tillsammans och dela framgångarna skapar vi en stark samhörighet som också präglar våra projekt och kundrelationer.

Våra värdeord utgör grunden i vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör. Vi känner stolthet över våra framgångar och de principer som vi står för.

Möt vårt team

fredrik nelson
Fredrik Nelson

VD

M. 0737-22 82 42
E. fredrik.nelson@haggstromsbygg.se

magnus johansson
Magnus Johansson

Projektledare

M. 070-518 89 98
E. magnus.johansson@haggstromsbygg.se

Philip Häggström
Philip Häggström

Projektledare

M. 070-518 21 94
E. philip.haggstrom@haggstromsbygg.se

Marcus möller
Marcus Möller

Arbetsledare

M. 070-518 21 56
E. marcus.moller@haggstromsbygg.se

Aktuellt

Tips & råd till dig som ska bygga mur

Tips & råd till dig som ska bygga mur

Tips & råd till dig som ska bygga murAtt bygga en mur kan tillföra både funktion och estetik till din trädgård eller uteplats. En väldesignad...