Häggströms och FBC Engelholm ingår nytt spännande samarbete

Ängelholm, Sverige – 24 juni 2024 – Ängeholmsgrundade byggfirman Häggströms är stolta att tillkännage ett nytt, spännande samarbete med FBC Engelholm. Detta samarbete förstärker Häggströms långvariga engagemang för ungdomsidrott och deras passion för att stödja lokala idrottsföreningar.

Byggfirman har tidigare sponsrat ungdomsverksamheten hos FBC Engelholm och återupptar nu detta engagemang genom ett omfattande samarbetsavtal. Genom detta avtal fördjupar Häggströms sitt stöd för föreningens verksamhet och ungdomsidrotten i regionen.

Häggströms kommer att synas på alla ungdomströjor, vilket är en central del av samarbetet. Tillsammans med andra aktörer lägger Häggströms även stort fokus på att köpa in nya tröjor till ungdomarna, vilket ger både spelare och supportrar möjlighet att känna stolthet över sitt lag. Sammanlagt kommer 400 nya matchtröjor köpas in under detta initiativ.

”Föreningslivet ligger Häggströms varmt om hjärtat, vi är väldigt glada att stödja FBC Engelholm och deras ungdomar genom vårt engagemang tillsammans,” säger Fredrik Nelson, VD på Häggströms.

”Vi är väldigt glada över att åter igen få bära Häggströms logga på våra kläder. En partner som stått föreningen nära i många år. Vi kan tack vare de och en del andra företag i år göra ett klädbyte på hela föreningen. Vi ser framemot att jobba vidare med Häggströms för en starkare framtid.”, tillägger Marcus Hedlund, representant för FBC Engelholm.

Om Häggströms

Häggströms är ett väletablerat byggföretag med djupa rötter i Ängelholm. Företaget är känt för sitt engagemang för kvalitet, hållbarhet och lokalt engagemang. Häggströms har en lång tradition av att stödja lokala initiativ och är en pålitlig partner för både kommersiella och privata byggprojekt.

Om FBC Engelholm

FBC Engelholm är en framstående innebandyförening belägen i Ängelholm, känd för sitt engagemang i att främja ungdomsidrott. Klubben erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och har en stark närvaro i lokalsamhället. FBC Engelholm strävar efter att skapa en positiv och utvecklande miljö för alla sina medlemmar.

Fler nyheter